Ora este UTC

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
  Versiune printabilă

hey
Autor Mesaj
MesajScris: Lun Dec 28, 2009 9:13 pm 
Neconectat

nu stiu ce se intampla cu forumul asta, poate este nou :-?? dar .... vreau sa plec in misiune :D

exista un singur impediment... inca sunt la facultate :-?? si parca nu mai am rabdare :D

Sus

Re: hey
MesajScris: Dum Ian 17, 2010 8:57 pm 
Neconectat

Pai, pentru inceput ai putea pleca in misiune pe termen scurt... pentru doua saptamani sau chiar o luna... cand ei vacanta. Oricum, toate isi au vreamea lor. Si sunt convins ca Domnul vrea sa duci la bun sfarsit ce ai inceput si atunci, avand o profesie, ai putea fi chiar de mai mare folos in misiune. Ai vreo tara in minte?

Sus

MesajScris: Mie Ian 20, 2010 1:58 pm 
Neconectat

Și eu sunt de părere că dacă ai început o facultate trebuie s-o termini. Acum facultatea nu mai durează așa mult, ci doar 3 ani, așa că dacă deja ai făcut un an sau doi, de ce să nu duci totul pînă la capăt? Cred că și asta poate fi o dovadă de înțelepciune.

Sus

Pace !
MesajScris: Sâm Aug 21, 2010 8:19 pm 
Neconectat

..tocmai am auzit un interviu la RVESV cu fam. Liviu si Amalia ..si de fiecare daca cand aud un interviu sau citesc ceva despre misiune inima mea bate mai tare..dorinta mea si ceea ce vreau sa fac cu viata mea este sa fiu misionara..si ma rog Domnului sa imi deschida o usa spre a putea merge in misiune in tarile care au nevoie..momentan sunt pleca din tara,pentru cel mult 6 luni,dar cand ma voi intoarce vreau sa continui cu misiunea..zic continui,pentru ca sunt un fel de 'misionara'..ma ocup de copiii din zona Vaslui..copiii de tigani,de acolo :)..si de cand am fost prima oara,asta anul trecut a fost,mi-am dat seama ce vreau sa ma fac cand voi fi 'mare' ..am descoperit lucrul care ma face sa fiu fericita si implinita..si stiu ca asta e misiunea..am inceput in tara la mine si vreau sa continui acolo unde este nevoie mai mult..doresc mult sa pot misiona in alta tara..nu stiu de ce,dar inima mea tanjeste sa pleca departe..la copiii din alte tari mai nevoiase,decat Romania...numai ca in oras la mine nu sunt misionari in alte tari..si nu am la cine apela pentru a merge in alta tara...acum am descoperit site-ul asta si am zis sa impartasesc cu voi ceea ce se ascunde din spatele rugaciunilor mele..
Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Sus

MesajScris: Dum Aug 22, 2010 6:53 pm 
Neconectat

Pace, Merry,
Chemarea lui Dumnezeu pentru misiune este intr-adevar o lucrare a Duhului lui Dumnezeu in inima omului: un foc, o dorinta puternica, o povara pentru oamenii nemantuiti, o chemare! Si se bazeaza pe Scriptura! Nu te ingrijora ca la tine in oras nu sunt misionari plecati in alte tari. Tu ai putea sparge gheata, ai putea fi prima, iar altii sa zica mai apoi la noi in oras avem deja o sora misionara pleacata in.... Continua sa te rogi Domnului pentru calauzire si noi vom face acelasi lucru. Noi avem si o forma de instruire pentru cei cu o chemare pentru lucrarea intr-un context cultural diferit - Scoala de misiune transculturala Kairos. Pe site gasesti mai multe informatii. Sau ai putea pleca intr-o calatorie pe termen scurt in India, Mongolia sau Peru. Ne poti scrie la contact@agentiakairos.ro.

Sus

hey
MesajScris: Dum Aug 22, 2010 8:12 pm 
Neconectat

oo..Amin ! Amin !! :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC